με καλοδέχεσαι Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info στην επιβίωση μου θα δουλέψω
την παραμελημένη μοίρα μου
την αδειοσύνη στα τριγύρα μου
προσεχτικά ίσως και νοικοκυρέψω
θ'αγνοήσω του ένοχους φραγμούς
με όνειρα θα τους σπάζω
το δρόμο στο φόβο μου θα φράζω
ραγίζοντας του πόνου όλους τους αρμούς
κι αν κουράστηκα ξύπνιος είμαι ακόμα
και με σβησμένα φώτα εύκολα θα σκάψω
οτι παλιό παμπάλαιο να θάψω
στης λησμονιάς μέσα το χώμα
απο την έρημο μου εδώ
και την εγκατάλειψη που οργιάζει
στα επίγεια η σκέψη σου με βγάζει
στο ζωγόνο και στο φωτερό
με καλοδέχεσαι με χρώματα ανοιχτά
ταιριασμένα προεόρτια χωρίς υπεροψία
ανατριχιάζω ,μπαίνω στη μακροζωΐα
ανθίζω πάλι και κορδώνω φανερά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2014 |