Μη σε πλανέψουν μάγισσες Δημιουργός: leonidas.martelos, Ν. Θεοδωρόπουλος(Λεωνίδας Μαρτ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Κάθε φορά τα μάτια σου
που αφήνουν ένα δάκρυ
ψάχνω βαθιά στον πόνο τους
όμως δε βρίσκω άκρη
Μια δρασκελιά ο κόσμος μας
σ' "εξήντα" μετρημένα
πόσα λεπτά του έχασες
με μάτια βουρκωμένα
Μη σε πλανέψουν μάγισσες
και ξωτικά στη στράτα
το δρόμο που τον άργησες
να τον διαβείς, περπάτα
Κάθε φορά τα χέρια σου
που χάνουν το τιμόνι
οι δρόμοι θα σε νοιάζονται
δε θα σ' αφήσουν μόνη
Σ' αυτό το δρομολόγιο
γκρεμός δε θα σε πάρει
θα έχεις με το μέρος σου
την τύχη του πρωτάρη
Μη σε πλανέψουν μάγισσες
και ξωτικά στη στράτα
το δρόμο που τον άργησες
να τον διαβείς, περπάτα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2014 |