Χριστός Ανέστη Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Χριστός Ανέστη σε όλους με αγάπη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Χριστός Ανέστη
Χριστός Ανέστη εύχομαι
Σ΄όλη την οικουμένη,
Και η αγάπη και η χαρά
Μες την καρδιά ας μένει.
Γιατί η αγάπη μοναχά
Εαν μας κυβερνήσει,
Η ευλογία του Θεού
Κοντά μας θα γυρίσει.
Για την αγάπη και ο θεός
Έδωσε την ζωή του,
Κι όποιος το καταλάβει αυτό
Θα πορευτεί μαζί του.
Το χέρι σου αν στον διπλανό
Κι εσύ σήμερα απλώσεις,
Ευχαρηστία στον Χριστό
Μαζί μ΄αυτόν θα δώσεις.
Μία μεγάλη αγκαλιά
Τα χέρια αν ενωθούνε,
Όλους να αγκαλιάσομε
Και να αγαπηθούμε.
Ημέρα αγάπης σήμερα
Χριστός που αναστήθει,
Μακάρι ν΄ είναι Ανάσταση
Όλων μας μες τα στήθη
Ναταλία Μήτσιου
Κυριακή 20 Απιλίου 2014
16:08
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2014 |