Απόγευμα μετά τον αυτοτραυματισμό Δημιουργός: Vincent Αν αποβάλεις την αίσθηση του πόνου, το ίδιο το τραύμα θα εξαφανισθεί, Μάρκος Αυρήλιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με στεγάζει ένα διαμέρισμα νοικιασμένο
Που όμως με αγαπάει
Την χούφτα μου ζεσταίνει μία παλιά μου φίλη
Μία ζεστή κούπα αρωματικού καφέ
Από το μπάνιο βγαίνουν αρωματισμένοι ατμοί
Και τα παράθυρα με φωτίζουν με το τελευταίο
Φως της ημέρας, έχει γύρω μου ησυχία
Αφού κάποτε βγήκα από την μήτρα
Αφού κάποτε βγήκα από τις αγκαλιές και τα χάδια
Αφού κάποτε με εξόρισαν έρωτες
Αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο εδώ κοντά
Είμαι στον χώρο μου και είμαι εγώ
Και τελικά με τον τρόπο μου
Τα κατάφερα, τελικά κάποιες φορές
Με αποδέχομαι, με χαίρομαι και με αγαπώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2014 |