Χωρίς στοργή πεθαίνεις Δημιουργός: Lionara Χρόνια Πολλά! Ανάσταση στα κρυφά μοναδικά ταλέντα του καθενός...μετά την νέκρωση των "πρέπει" μας! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Χωρίς έρωτες μπορείς, χωρίς στοργή πεθαίνεις
Η πεταλούδα που πετά, έχει το όνομά Της
~
Την πλάση ομορφαίνει, όλο ψηλά στοχεύει
Το χρυσοποίκιλτο δέρας Σου, είχε για κουκούλι
~
Την ζέστανες, την γλύκανες, βάλσαμο στην ψυχή της
Σου χάρισε το κουκούλι Της, να γίνεις πεταλούδα
~
Μαζί να αγναντεύετε, στα ευωδιαστά λουλούδια
Τέλειωσε η σερνάμενη, ζωή ερωτοσκολήκων
~
Άρχισε της εξύψωσης, ωραίας πεταλούδας
Στοργής κουκούλι η αφορμή, αυτή και η αιτία
Ελάτε να αντ-αλλάξουμε κουκούλια κ΄ιστορία[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-04-2014 | |