Οι Αλιμονοι ( ταξίδι στο διάστημα) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗ ΚΟΝΤΟ
-χαίρε πλάσμα εξωγήινο, πως πάνε οι δουλειές στον πλανήτη σας να πούμε?
-τι να πούμε βγέ κολυμπηθγόξυλο ?
-μα δεν με καταλάβατε καλά, είμαι ο κοσμοναύτης κοντός απ τους αλίμονους του γαλάζιου πλανήτη !
-γαλάζιο?..δεξιάκλας ντηλαντή ,αν κατάλαβα καλά?
-μπά το αντίθετο, έχουμε και κομματάκι πράσινο στον πλανήτη μας να πούμε !
-κατάλαβα,..πγάσινος δεξιάκλας..
-ακριβώς, μιάς και το γαλάζιο με το πράσινο γίνανε ένα !
-ντεν το κατάλαβαν ούτε οι κεγαίες μου !
-ένα λεπτό να σου δείξω στο μόνιτορ τον αρχηγό μας και θα καταλάβεις !
-ωωω....ντικέφαλο αγχηγό έχετε?
-και πού να δείς που στις εκλογές θα γινει λερναία ύδρα
-ντηλαντή?
-πολυκέφαλος !
-όμως ποιό απο τα ντίο κεφάλια είναι ο γαλάζιος αγχηγός ?
-αυτό το στενόμακρο με τα γυαλάκια !
-και το διπλανό κεφάλι που είναι για πηχτή?
-είναι ο αρχηγός των πράσινων !
-αααα..τι στγουμπουλός,τι μάγουλα,τι πγογούλια !…έχετε κι άλλους τέτοιους εκεί κάτω?
-έχουμε απ όλα τα είδη,..εσείς?
-εμείς τους αγχηγούς μας τους διαλέγουμε με πολύ πγοσοχή !
-α είσαστε πολύ προχωρημένοι να πούμε !
-διαλέγουμε πάντα παγαφουσκωμένους και τους καλοταΐζουμε !
-και γιατί παραφουσκωμένους κύρ εξωγήινε?
-θέλουμε να έχουνε τγυφεγό κγέας όταν τους φάμε !
-όμως ο δικός μας παραφουσκωμένος, δεν τρώγεται με τίποτις !
-ντοκίμασε κανένας σας να τον χλουμπουνίσει?
-μπά,κυκλοφορεί με θωρακισμένη λιμουζίνα !
-ντέν πειγάζει,έχουν τγυφεγό κγέας και σε κονσέγβα !
-..και τους στενόμακρους,τι τους κάνετε να πούμε ?
-αυτοί έχουν πεγίοπτη θέση εντώ ....φεγγοβολάνε !
-δηλάδής ?
-τους βάζουμε για πγοσάναμα !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-04-2014 | |