τα λαχανάκια Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -Μαρία...Μαρία..
-μπρρρρ..ένα φάντασμα !
-Μαρία,με θυμάσαι καθόλου?
-είσαι ο...
-ο Αλέξανδρος Παναγούλης
-πωπω...με κατατρόμαξες νυχτιάτικα!
-μάλλον κατατρόμαξα τα λαχανάκια σου !
-και τί θέλεις απο μένα ηρωικό φάντασμα?
-να σου θυμήσω εκείνη την αγωνίστρια στο Πολυτεχνείο
-έλα τώρα,περάσανε τόσα χρόνια απο τότε,ποιός να την θυμάται?
-κι όμως ,πολλοί την θυμούνται και κάνουνε συγκρίσεις με το σήμερα !
-ε τι ήθελες να κάνω,να μη γευτώ κι εγώ την εξουσία?
-όχι μονο την παραγεύτηκες,αλλα πρόδωσες και τον λαό μας !
-φάντασμα,κι εσύ το ίδιο θα έκανες στη θέση μου !
-δέν μοιάζουμε Μαρία,δεν μοιάζουμε !
-κρίμα,εσύ θα έχανες !
-καλύτερα να έχανα,παρά να γινόμουνα ένα μ όλα αυτά που αντιμαχόμουνα !
-για μένα καλύτερα ζωντανή και με τα λαχανάκια μου,παρά ένας σταθμός του μετρό !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-05-2014 | |