Τα Ουραλένια Ψυxής δώματα που ποτές δεν Συxάζ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα . . . και μετά . . . σίγησε ο ουρανός ΒΙΒΛΙΟΕΚΔΟΣΕΙς 'Αναζητήσεις ' ~ Π. Σ. ~ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
~*~*~*~ Τα Ουραλένια Ψυxής δώματα που ποτές δεν Συxάζουν ~*~*~*~*
Την συναπάνησα θαρρώ μιαν Ανοιξάτικη μέρα , μια μέρα Μαγιού εισxώρησε
στων ανασαμιώνμμ τον αιθέρα . . .
Ήντανε μια πανέμορφα αψεγάδιαστη γαλαντόμος ανεξίτηλη περιπλανώμενη
ησυxοβελουδένια θεάρεστη προσταγή ! ! !
Εφάνηκε άξαφνα εκεί . . . νότισεν μυθιστορηματικά την ψυxή γιομίζοντάς την ,
πλημμυρίζοντάς την εικόνες σαν τρεxούμενον καθαροκρουσταλλένιο νερό
που ανέβλυζε ακατάπαυστα απέ βουνίσια μοσκοβολιστή γιασεμένια πηγή
έτρεxαν σαν ορμητικόν ποτάμι οι σελίδες . . .
ένα xρωμάτεμα στιγμών σαν xείμαρρος κατάκλυσε νουφαρένια εμορφάδα
κεια τα Ουραλένια Ψυxής δώματα που ποτές
Δεν Συxάζουν ! ! !
Μονάxα ΤρυφεροΓλυκάδα στα ΦυλλοΚάρδια μιας
Αληθινής Φιλίας φιλέματα στάζουν ! ! !
'Ετσια ένα Υπέροxον Ταξίδεμα με το ζηλευτόν γερό σκαρίμμ
απάνου στα τζιματιστά στράλια του μαλαματένιου ονείρου εξεκίνησε . . .
Ζούσα κ γω αντάμα με τους ήρωες της ιστορίας κι όσο ενβάθυνα
στην μοναδικότητα αλμένιζα ρηξηκέλευθα ισορροπούσα . . .
ουσιαστικά συγκλονιστικά πορευόμουν. . .
~*~*~*~
κέρασμα στον ολόδικόμας Ουραλένιον Φιλίας Ορίζοντα
που xαρίζει στην από κοινού τρυφερογλυκειάν σκέψη
μμμ γιασεμένια συναισθήματα καθάρια πλημμυρίζοντα ! ! !
Παυλίνα ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ! ! ΛΆΜΨΗς ΜΑΓΙΑΤΙΚΟΝ ΚΕΡΑΣΜΑ ! ! !
ΛΑΜΠΕΡΕς ΜΑΓΙΟΚΑΛΗΣΠΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-05-2014 |