Ποιος την αλήθεια θα μου πει Δημιουργός: χρήστος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στα δυο ανοίγει ο ουρανός
Και κοινωνώ γαλάζιο φως
Στα μάτια αστράφτει μι' αστραπή
Ποιος την αλήθεια θα μου πει:
Πως πρέπει πάλι υπομονή
να κάνω μέχρι να φανεί
πανί σ' ορίζοντα, λευκό
ή μαύρο για να βυθιστώ
τις φλέβες λήστεψε η Αυγή
με το αίμα μου αιμορραγεί
Κι ο ήλιος το πρωί ξυπνά
Σε κόκκινα παπλώματα
Ποιος την αλήθεια να μου πει
Πως πρέπει να τραβώ κουπί
Ωσότου τη ζωή να βρω
Ή θάνατο λυτρωτικό
Κλείνω τα βλέφαρα αλλά
Τα δάκρυά μου είναι πολλά
Πλημμύρισαν οι ουρανοί
Και βρέχουν όξινη βροχή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-03-2006 |