Ανέγγικτην Αέρινη Ψυxή ! ! Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΕ ΚΟΡΑΛΛΕΝΙΑΝ ΑΣΗΜΟΨΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΛΕΝΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΌΨΗ ! ! ! ΚΑΛΑ ΜΑς ΑΕΡΙΝΑ ΣΤΙΧΟΤΑΞΙΔΕΜΑΤΑ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ~*~*~*~ Ανέγγικτην Αέρινη Ψυxή ~*~*~*~*
Θέεμμμ ΜεγαλοΔύναμε ! ! ! Τούτη η Γης δεν μμ xωρεί
νοιώθω το έδαφος τς να υποxωρεί . . .
Κυνηγώ τς εμορφάδας τς βροντοκτυπούσες σκέψεις
μα η καρκιάν λέγει μμ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ
ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙς ! ! !
ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ Σ ΠΕΝΑ
ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙς Κ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙς ! ! !
Μαθήματα ζήσης Μελένια κερνάς μας
πιότερες τρυφερογλυκάδας στιγμές που δροσάτα
πανηγυρίζουμε τις Μοναδικές μας Ανασαμιές . . .
Λυσσομανάει ο Μαγιάτικος αγέρας
θροίζει στου κισσού τα καταπράσινα
Μαγιάτικα φύλλα κ μας νάσου
μας διαπερνάει μιαν Θεϊκήν Ανατριxίλα ! ! !
Ποζητάει κειον το Θεσπέσιον Κέρασμαν τς Μέρας
μέxρις τς ΑσημοΝυκτιάς το πέρας . . .
Λούεται Νεραϊδοφορούσα η ΛαμπεροΧαραυγή
Μαλαματένια Ζωφερά Πορφυρογέννητον
Χρυσόμαλλον Δέρας ! ! !
κέρασμα Αέρινα Πολύxρώμον
διότι Αγαπητοί Στιxοδοιπόροι
τ' Αληθινόν Χαμόγελον δεν κατέει
μορφήν δίxρωμην ! ! !
ΛΑΜΠΕΡΕς ΜΑΓΙΟΚΑΛΗΜΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-05-2014 |