Το Ονομα Μου Ειναι Κανενασ Δημιουργός: takis tagalos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
Το όνομά μου είναι Κανένας,
κάποτε ήμουνα όμως ένας !
Άδειο πρόσωπο σε μια ταυτότητα
κι απουσιάζει πλέον η ποιότητα!
Το όνομά μου είναι Κανένας,
της ερημιάς ο δρόμος είναι ένας!
Ακούω μόνο τα βήματά μου
κι η μοναξιά, είναι κοντά μου!
Το όνομά μου είναι Κανένας,
μόρφωμα κι εγώ μιας γέννας!
Δεν έχω τίποτα πια να σκοτώσω
τα όνειρά μου για να σώσω…
Να γλυτώσω…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-05-2014 |