H θεία Μάρω Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Ατυχήσαν' και οι δύο. Εκδικήθη το...αιδοίο! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η ΘΕΙΑ ΜΑΡΩ
Σ' εκλογές, στη Γαυροράχη,
οι εκεί Μαυρογιαλούροι,
υποσχόνταν' ότι λάχει,
για να χώσουνε τ' ...αγγούρι.
Είπ' ο ένας: Θα τιμήσω,
εάν βγω, αυτό που είπα.
[ Είχ' υποσχεθεί να πάρει
στον καθένα μία...πίπα!]
Και απάντησε ο άλλος:
Να μην πέσετε στο λούκι.
Χέστε τον, τον παρλαπίπα.
Θά 'χετ',από 'μέ....τσιμπούκι!
Εγώ, είπ' η θεία Μάρω,
έτυχε να μην καπνίζω.
'Αλλονε καπνό φουμάρω,
και γι αυτό, δεν τους ψηφίζω.
----------------------
Η κατάλληλη, δεν ήταν,
τέτοια δώρα να δεχθεί.
Για τους θεριακλήδες, όμως...
πάσα προσφορά δεκτή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-05-2014 | |