σταματάω εδώ Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info σταματάω εδώ σταθμός και τέρμα
σε νέα διάσταση αγέραστο το βλέμα
τώρα τον κόσμο διατρέχω με λίγη σκόνη
στα μεσήλικα μου χέρια τη σάρκα μου παγώνει
την ώρα στα ρολόγια δεν προσέχω πιά
αφού ξέχασε η δόλια το χρόνο να μετρά
κι όμως βαστάω μες στον αόρατο συνωστισμό
και ξαναβρίσκω ακουστική και φωτισμό
το σώμα μου που πάλεψε τα είδωλα και το κενό
ψάχνει με μανία το πρόσωπό του το αληθινό
ανάμεσα στα θρύματα δρόμων και σπιτιών
μες στο διάστημα απροσίτων για κείνο αστερισμών
άκουσα τη φωνή κι είδα τα μάτια της χρυσής
κι άναυλα άνοιξα νέο τόπο και δρόμο διαφυγής
μια θύρα στις παρόδους του άχρονου καιρού
με τη δίψα του παράφορου και τολμηρού ερευνητού
δεσμώτης που στερήθηκα του έρωτα τα βέλη
ήρθε η ώρα πια να τρέφομαι με μέλι
φτωχός αφότου απώλεσα τα μαγικά κλειδιά
ήρθε η ώρα να ζυγίζω τη ζωή με βέβαια σταθμά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-05-2014 |