Εγω Απο Την Κουνια Μου Δημιουργός: adespotoi, παντελής εγκάρδιους χαιρετισμούς στην στιχοπαρέα σας. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΜΟΥ
Εγώ από τη κούνια μου,
Ήμουν τρελό ως τα μπούνια μου.
Με σταύρωνε η μάνα μου,
Σαν άλλαζε τη πάνα μου.
Εγώ από τη κούνια μου,
Μάτωνα τα ρουθούνια μου.
Με μάλωνε η μάνα μου,
Να μη κλαίω στην αλάνα μου.
Εγώ από τη κούνια μου,
Τραγούδαγα στα καντούνια μου.
Παράγγελνε η μάνα μου,
Να το πω στη μαντζουράνα μου.
Εγώ από τη κούνια μου,
Μοίραζα τα μιλιούνια μου.
Καμάρωνε η μάνα μου,
Να έχω ψηλά τα πλάνα μου.
Εγώ από τη κούνια μου,
Βγήκα στα κορφοβούνια μου.
Και μ' έχασε η μάνα μου,
Η δόλια καλή σουλτάνα μου.
+ 27/5/14
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2014 | |