Σαν κρυστάλλινα αποσκλαβωμένα νερά Δημιουργός: ταπεινος ναρκισσος, Πέτρος Σας εύχομαι ενα εγκαρδιασμένο εγκαρτερημένο απομεσήμερο ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τρέχει ο μεθυστοχάστιος αθώος έρωτας !
Σαν κρυστάλλινα αποσκλαβωμένα νερά !
Μπρός στα παιδικά αλώνια σκιρτωμένα !
Σε ταξίδια της παραγγελλιζούσας χαράς !
Σε πλανεύει η εγκαρτερισμενή ματιά του !
Το ομορφιό του το αχαλιναγωγητιό φορώ !
Να στοχάζει την αγγελλιοφοριά νυχτιά του !
Και από ΄σένα εμφιλοχωρημενά αναδυώ !
Τα λευκά περιτιμά ολονέν τα γιασεμιά του !
Να ραγίζουν πύρ, στο ξανθό το φιλημά του ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-05-2014 |