Με ταξιδεύεις Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημέρα και καλό μήνα παιδια !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με ταξιδεύεις
Ονειρικά με ταξιδεύεις
κυριεύεις τη λογική μου
πνοή γίνεσαι κυλάς
μιλάς στη σιωπή μου
Στα γλυκιά σου λόγια
με καίει ο πυρετός
στο κορμί στην καρδιά
θυελλώδης χαλασμός
Σ΄ αναζητώ πιο πολύ
το πρωί μες στο φως
και ο χρόνος γελάει
είναι λάθος καιρός
Είσαι το λαμπρό άστρο
στο χλομό μου τοπίο
και τρέμω στη σκέψη
μη μου πεις το αντίο
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
30-05-14
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-06-2014 |