Χρόνος, ο αδυσώπητος Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .......................................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΧΡΟΝΟΣ, Ο ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ
Παίξε, τρέξε, ο χρόνος περνάει
Κάποια στιγμή θα θέλεις
Αλλά ενώ το πνεύμα πρόθυμο
Το σώμα δεν θα μπορεί
Πόσα πράγματα αναβάλουμε
Γιατί ξέρουμε, ότι μπορούμε
Και χάνουμε την ευκαιρία
Μιας και ο χρόνος, είναι αδυσώπητος
Κάποια στιγμή αποφασίζουμε
Και τότε έρχεται η ώρα της κρίσης
Μακάρι η απόφαση να είναι εμπρόθεσμη
Γιατί ο χρόνος είναι αδυσώπητος
Κάθε πράγμα στο καιρό του
Εκτός από το όνειρο
Γιατί αυτό καταργεί το χρόνο
Όπως και τόσα άλλα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 06/02/2010 Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-06-2014 |