Αντίληψη Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Όταν ενώσεις τις σιωπές
Ανάμεσα στις σκέψεις
Θα νιώσεις ο πιο Ζωντανός
Όλων τις προθέσεις
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αντίληψή σου δυνατή
Σύνδεση με τη Φύση
Διασύνδεση με οντότητες
Του Εγώ σου τις μικρότητες
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ταξίδι κάνεις Τώρα δα
Στα πέρατα ανεβαίνεις
Κάνεις τον νάνο γίγαντα
Τον άνθρωπο ομορφαίνεις
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Άκου την ησυχία σου
Νιώσε την γαλήνη
Την άμορφη ουσία σου
Που ήσουν και θα γίνεις[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-06-2014 |