Αναζήτηση (γιατί ζούμε;) Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .................................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ (ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ;)
Με μια κιθάρα για συντροφιά
Ψάχνω, αναζητώ και γράφω
Για τα μυστήρια του σύμπαντος
Και καταλήγω στο εξής ένα
Γιατί ζούμε;
Και η απάντηση είναι απλή
Για να ψάχνουμε, ν αναζητούμε, να γράφουμε
Για κάθε τι, γνωστό ή άγνωστο
Και να το συζητάμε ή να το κρύβουμε
Γι αυτό ζούμε
Κι αν κάποτε μπορέσουμε να πούμε
Βρήκαμε αυτό και γράψαμε εκείνο
Ανεξάρτητα αν είναι μεγάλο ή μικρό
Τότε άξια μπορούμε να πούμε
Ζήσαμε
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 06/02/2010 Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-06-2014 |