Πεσ Μου Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΕΣ ΜΟΥ
Πες μου πώς να σε ξεπεράσω
τα δεσμά από σένα να σπάσω
για να απελευθερωθώ
από έναν έρωτα τρελό
Είναι μαρτύριο να σαγαπώ
δίχως ανταπόκριση να βρίσκω
θέλω καταφύγιο να βρώ
να μπορέσω να ζήσω
να ζήσω, λες και δεν υπάρχεις
αφού πια εσύ μέχεις ξεχάσει
είναι μαρτύριο αφού δεν μπορείς
λίγη αγάπη να δώσεις κι εσύ
Πες μου πώς να σε ξεπεράσω
κι ούτε μέρα πια να μη χάσω
για να απελευθερωθώ
από έναν έρωτα τρελό Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-06-2014 |