Οι Αλίμονοι ( τα κορδόνια )-ε- Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-γιατί με κουβάλησες εδω πέρα ψηλέα μου?
-μίλα σιγά,ήρθαμε να παρακολουθήσουμε αναδρομές σε προηγούμενες ζωές..
-κλάπ,κλαπ,κλάπ
-νάτος ο παραψυχολόγος,αυτός θα μας πάει πίσω ....
-γιατί να μας πάει πίσω παραμορφωμένε μου,καλά είμαστε στη πρώτη σειρά,έτσι δεν είναι να πούμε?.
-βρέ ημιμαθή,δεν κατάλαβες,θα μας πάει πίσω σε προηγούμενη ζωή,να μάθουμε ποιοί είμασταν πριν απο τούτη τη ζωή
-Κυγίες και Κύγιοι,παγακαλώ ένα εθελοντή για να του κάνω αναδγομή ..
-εγώ,εγώ,εγώ,εγώ..
-ελάτε κύγιε εσείς στην τγίτη σειγά, με τους κύκλους στα μάτια
-για να δούμε κοντέ τι θα πεί ο κυκλομάτης,θα έχει ενδιαφέρον φαντάζομαι..
-λοιπόν απόλυτη ησυχία παγακαλώ,....εσείς κύγιε μου να με κοιτάτε στα μάτια,με το τγία θα κοιμηθείτε βαθιά ..ένα,δύο,τγία,κοιμήσου,κοιμήσου..
-πάει έπεσε ξερός σαν μπεκάτσα βαρεμένη απο σκάγια ψηλέα μου...χαχαχαχαχα
-σσσσσσσσσσσσ..ησυχία παγακαλώ,..για πές μου ποιός είσαι και τι βλέπεις γύγω σου?
-είμαι μπάτλερ σ ένα πλούσιο πύργο...
-και τί κάνεις αυτη την στιγμή μας λές?
- κοιτάζω απ την κλειδαρότρυπα
-μπά κάνεις μάτι απ ότι κατάλαβα,ίσως εκεί να οφείλονται και οι κύκλοι στα μάτια σου!
χαχαχαχααχαχαχαχαχα
-ησυχία παγακαλώ,για πέσ μας τί βλέπεις μέσα απο την κλειδαγότγυπα?.
-βλέπω τον εραστή της κυρίας ,να την γδύνει αργά,αργά
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
-ησυχία στην αίθουσα παγακαλώ ,για συνέχισε..
-τώρα άρχισε να της λύνει τα κορδόνια απ τον κορσέ της
-ρε φίλε,προχώρα πιο κάτω ,στα κορδόνια θα μπλέξουμε?
-σιωπή κοντέ,τί σ έπιασε μωρέ,θα τον ξυπνήσεις..
-μα μέχρι να φτάσει στό κρέας ,θα ασπρίσουμε τους τοίχους να πούμε !
-σσσσ..παγακαλώ ησυχία!!!!.
-τί άλλο βλέπεις λοιπόν μπάτλεγ,για πγοχώγα μιά ώγα μετά..
-ακόμα λύνει τα κορδόνια..
-αμάν,έπεσε σε κόμπους ο καψερός,ένα ψαλίδι ρε παιδιά,ένα ψαλίδιιιιιιι !
-ησυχίααααααααααααααα...
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-06-2014 | |