Πάρε τις κουβέντες μου Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .......................................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ
Πάρε τις κουβέντες μου
Και κάνε τες τραγούδι
Να γίνουν βάλσαμο
Για όσες ψυχές το επιθυμούν
Οι κουβέντες μου έχουν
Μέσα απ΄ όλα
Αλήθειες και ψέματα
΄Ο,τι περιέχει ένα βάλσαμο
Και η δόση;
Όση αντέχει ο καθένας
Χωρίς παρενέργειες
Κι ανεπιθύμητες δράσεις
Πάρε τις κουβέντες μου
Και κάνε τες ό,τι θέλεις
Φτάνει να γίνουν βάλσαμο
Για όσες ψυχές το επιθυμούν
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 07/06/2014
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-06-2014 |