το ονειρο Δημιουργός: rita demourtsidou, RITA DEMOURTSIDOU Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info στο φως τον ονείρων μου
ήρθες εσύ και πάλι
και χάθηκα στο βυθό του
έρωτα τη ζάλη
θεε μου τη όμορφο
συναίσθημα
στην ψυχή μελωδία
και φλόγα στην καρδιά
το όνειρο αυτό
να γίνει αληθινό
να νιώσω ζεστασιά
να μην δακρίζω
άλλο πια
έλα ξανά στην ζωή μου
όχι μόνο στο όνειρο
έλα ξανά να χαθώ
στην αγακαλιά σου
και να πάρω γεύση
από τα φιλία σου
νύχτα θα σε περιμένω
αχ ζωή μου
σαγαπω Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2014 |