θα ρθω εκεί..κι όπου πάει Δημιουργός: jota gerogiorgi Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info τώρα έρχομαι πάλι
η μιζέρια με θλίβει
θέλω να ταξιδέψω
στου κορμιού σου τη δίνη
λες, μωρό μου φοβάμαι
ο καιρός με πληγώνει
ότι όνειρα είχα
ολοένα λαβώνει
σ ένα φάκελο βάζω
σκέψεις,όνειρα,εικόνες
σ ένα βάζο δυο άνθη
κι αψηφώ τους κανόνες
οι αποχρώσεις του γκρίζου
ψύχρα γύρω και φόβος
η σιωπή ένα μαχαίρι
κάθε λέξη σου δρόμος
όλα μένουνε ίδια
πώς , μωρό μου ν' αλλάξω
τα παιχνίδια στημένα
κι ας ποντάρω στον άσσο
πίνω τα δυο σου χείλη
το κορμί σου χαράζω
η δύναμη σου με σώζει
μόνο που σε κοιτάζω
θάνατος η απουσία
η καρδιά σταματάει
στα βαθιά κολυμπάω
θα ρθω εκεί..κι όπου βγάλει Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-06-2014 |