Όλα εσύ Δημιουργός: eloves, Ε. Μ. Ψιλοδυσκολεύτηκα να βρω ουσιαστικά που να τελειώνουν σε τονισμένο "-ί" "-ή" "-ύ" η αλήθεια είναι.... αλλά οκ καλό και αυτό. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όλα εσύ,
αρχή μου εσύ,
μπροστά μας η ζωή
φτερά ανοίγω να πετάξουμε μαζί.
Όλα εσύ,
ζωή μου εσύ,
μές στη δική σου τη μορφή,
παίρνω σάρκα να ονειρευτούμε μαζί.
Όλα εσύ,
φώς μου εσύ,
κοινή μας η πνοή,
πανιά ανοίγω τα ταξιδέψουμε μαζί.
Όλα εσύ,
τα πάντα εσύ,
δώσιμο στην ψυχή
χαράξαμε κοινή πορεία μαζί.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-06-2014 |