Μη Γυρίζεις Το Μαχαίρι Δημιουργός: Παπαθεοφάνου Αθηνά Το σχόλιό μου είναι.......πως δεν κάνω κανένα σχόλιο γιατί με παρεξηγούν!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όταν μιλάς για χωρισμό
εκεί...στον τόπο μένω.
Βουίζει το κεφάλι μου
ζαλίζομαι,πεθαίνω.
Μη γυρίζεις το μαχαίρι
μεσ'την ανοιχτή πληγή
τυραννιέται,υποφέρει
η καημένη μου ψυχή.
Ξέρω πως δε με αγαπάς
κι από μαράζι λειώνω
μη βάζεις την καρδούλα μου
σε πιο μεγάλο πόνο.
Μη γυρίζεις το μαχαίρι
μεσ'την ανοιχτή πληγή
τυραννιέται,υποφέρει
η καημένη μου ψυχή. Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-06-2014 |