Λέξεις και νότες Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ............................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΤΕΣ
Οι λέξεις ξέρουν να χορεύουν; Μα ναι!
Σε όλα τα τραγούδια αυτό κάνουν
Και στα μουσικά κομμάτια
Πάλι αναζητούν να τρυπώσουν
Οι νότες με τις λέξεις
Έχουν μια ερωτική σχέση
Και βγάζουν όλα τα συναισθήματα
Ενός ερωτικού δεσμού
Το πάθος, η ζήλια, το αποκορύφωμα
Όλα εκφράζονται με την ένωση τους
Η αρχή και το τέλος, ο θάνατος και η ζωή
Η χαρά και η λύπη, το φως και το σκοτάδι
Κι όσο οι λέξεις ερωτεύονται τις νότες
Ο κόσμος θα γίνεται πιο πλούσιος
Γιατί πλούτος, είναι ο πολιτισμός
Και πολιτισμός είναι, το τραγούδι
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 28/06/2010 Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-06-2014 |