Επιστολή Δημιουργός: ΕΛΕΑΝΝΑ, Λένα Κατσιμαντού Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με την τροφή και το νερό τα δηλητήρια μου παιρνουν τη ζωή
μα δεν υπάρχει τρόπος να γινει σταχτη η ψυχή κι η λογική μου
κατάλαβε τι κουβαλώ από την ιστορία σαν περπατάω τη γη μου
αυτά που είναι δύσκολο να διαφεντέψει υποτελής και παρακμή
Κατάλαβε τι κουβαλώ και βόηθα το να τους γκρεμίσει χάμω
και μη μου λες πως τα κουρέλια ντύνουν τους γυμνούς τους ώμους
οι θάνατοι μας ντύνουν με το θηλασμό καινούριους γόνους
άκουσες τι είπα ακολούθα την ορμή και τη φωνή που χάνω Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-06-2014 |