Όπως η όαση Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλους !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όπως η όαση
Με αυτά που ξεστομίζεις
καίγομαι σαν λαύρα
με φιλιά δροσίζεις
την πρωινή μου αύρα
Είναι όπως και την όαση
στη γη του παραδείσου
σαν μεθυστική απόδραση
με κρασί το φιλί σου
Με ανεβάζεις ψιλά
στο ιπτάμενο χαλί σου
τι άλλο να θέλω πια
που ακροβατώ μαζί σου
Στης νυχτιάς τη σιγαλιά
πηλός στα χέρια σου
στα χείλη σου η φωτιά
μες τα νυχτέρια σου
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
22-06-14
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-06-2014 |