Οι Αλίμονοι (το μπουρμπουάρ ) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -οδηγήστε μπροστά μας τον αναιδή προσφεύγοντα !
-όλοι αυτοί,ποιοί είναι ψηλέα μου?
-σσσσσ..οι σεβαστοί αρχιδικαστές μας !
-και γιατί είναι τόσοι πολλοί?
-γιατί είναι ολομέλεια !
-δηλαδής?
-όλοι τους !
-ναί,αλλά γιατί φοράνε σαλιάρες?
-για να τους δίνουν μεγαλύτερο κύρος
-τέτοια μου φορούσε κι η μάνα μου,άλλά δεν μου έδινε κύρος τ αυγό μου και πασαλειβόμουνα!
-σσσσ....θα μας χώσουνε μέσα και χωρίς αυγουλιέρα !
-καλά ντέ,δεν είπα τίποτις
-κι αυτός ο κοκκινομούρης που είναι καδραρισμένος ψηλά πίσω τους,ποιός είναι παραμορφωμένε μου?
-κάποιος Τόμσεν ! ”
-σαν το “Τόμσον” που είχα στο στρατό?
-ακριβώς ,το ίδιο κάνει κι αυτός,γαζώνει κόσμο και κόσμάκη
-και ποιός είναι αυτός ο κακομοίρης με τα πολλά μπαλώματα?
-ένας μικροσυνταξιούχος,που του κάνανε τη σύνταξη μπουρμπουάρ !
-και τι ζητάει να πούμε?
-να αναπροσαρμοστεί και η δική του σύνταξη,όπως των Δικαστών
-λές να του κάνουνε το χατίρι ψηλέα μου?
-ας φεύγουμε καλύτερα πριν ακούσουμε την απόφαση
-γιατί παραμορφωμένε μου?
-γιατί τον βλέπω να φεύγει χωρίς το μπουρμπουάρ του
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-06-2014 |