Σ' έναν άγγελο επί γης Δημιουργός: Angelic, Βίκυ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα λόγια σου σαν έδωσαν
Ελπίδα στη ψυχή μου
Τα γέλια σου σαν έδιωξαν
Τη θλίψη απ’ τη ζωή μου
Ποίημα γλυκό μου σ’ έκανα
Και ύμνο μου στην αγάπη
Σε πρίγκιπα μου σ’ έπλασα
Και στης ψυχής μου σ’ έβαλα τα βάθη
Και κάθε μέρα εύχομαι
Κανείς μη σε πειράξει
Στη κάθε νύχτα σου έρχομαι
Από το χέρι να σε πάρω σαν χαράξει
Τ΄ άσπρο του κρίνου χρώμα σου
Και φωτοστέφανο σου
Κάθε ευχή απ΄ το στόμα μου
Να ΄ναι για το καλό σου
Και αν έτυχε μιά να σε δω
Και άλλη δεν υπάρξει
Τον ουρανό θε να κοιτώ
Για όσα μου ΄χε τάξει
Να τον ρωτήσω το γιατί
Να εισπράξω το διότι
Σαν να ρωτάει μικρό παιδί
Πότε θα το ΄βρει η νιότη
Μήπως μπορέσει να σου πει
Μέσ’ απ΄ τα δυό του χείλη
Τη μοναξιά πως δε μπορεί
Να έχει πλέον φίλη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-06-2014 |