Μαμά Δημιουργός: pennastregata, Αγάπη Μουνδριανάκη. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μη με κρατήσεις μακριά από τα λάθη,
μαμά...
Δως μου μια στάλα από όσα έχεις μάθει,
ξανά...
Κι αν πληγωθώ και ματώσω και ουρλιάξω,
εσύ
μην διαλυθείς, δίχως πόνο η αλήθεια
μισή...
Με άγριους θυμούς διασταυρώνουμε ξίφη,
θαρρείς,
μα είμαι εσύ και είμαι άλλη, για σκέψου,
μπορείς...
Ένα παιδί φοβισμένο, ένας δράκος,
μαζί,
μια εναλλαγή συνεχής, ένα πάθος
που ζει...
Μια αγκαλιά, ένα βλέμμα, ένα χάδι,
μαμά...
να σε κρατήσω και να σ' αναθρέψω,
ξανά... Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-06-2014 | |