Κόκκινη νύχτα Δημιουργός: Ta Paidia Ths Nyxtas, Τα παιδιά της νύχτας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Φιλοξενούμενος και απόψε
στου φεγγαριού το στέκι
και μοιάζει η νύχτα
με το γαλάζιο σου σεντόνι
Της ψυχής μου η φωτιά
ανάβει το τσιγάρο
στους δρόμους τριγυρνώ
κι εσύ κοιμάσαι μόνη
Ένας δανεικός βαρδάρης
φυσάει τη κάθε σκέψη
και εγώ μεθώ
με τα τραγούδια της καρδιάς
Να είχα τη δύναμη
να βάψω το φεγγάρι
να γίνει η νύχτα κόκκινη
της δικής μου μοναξιάς
Φιλοξενούμενος κι απόψε
στου φεγγαριού τη τρέλα
να ψάχνω την ζωή μου
στα μυστικά των αστεριών
Της αλήτισας αγάπης
δε ξοδεύω τις στιγμές
στα παραμύθια τις χαρίζω
για να ζούν στο χθές
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-06-2014 |