Σ' όλα μου τά αιτούμενα Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος καλησπέρα ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σ' όλα μου τά αιτούμενα
ζητάς προαπετούμενα
καί μέ κενά τ' αφήνεις
καί σέ ρωτάω νά μού πείς
εσύ που είσαι ευφυής
εμένα πώς με κρίνεις
Μου ριχνεις πάνω μου σκιές
καί κανεις και τις μερες μου
νυχτες μέ μαύρο φόντο
κι ολα μου τα παράπονα
νομιμα και παράνομα
μού τα περνάς στό βρόντο
μία φόρα νά εσκυβες
στά χέρια σου να μ' επερνες
ν' αφουγκραστείς τί λέω
καί νά ρωτήσεις τι και πώς
κι αν λάθος θα με εβρισκες
θα σού λεγα πώς φταίω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-06-2014 |