Ο [σ]ταύρος Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ο [Σ]ταύρος
-Το πρώτο σας συνέδριο,
γιατί, εκεί, στο Λαύριο;
-Γιατί χωρίς το αρχικό
μας οδηγεί στο αύριο!
Αν έκοβε το τελικό,
[ κοίταξε το μπαγάσα! ],
σίγουρα θα το έκανε,
θαρρώ, στη...Μαλακάσα.
--------------------
Η πολιτική, βρε, Σταύρο,
δεν είν' λέξεων παιγνίδια,
και δεν κάνουνε τον ταύρο,
μ' ενός κόκορα...αρχίδια!
Δεν θα πέσουμε, ως χάνοι,
να πνιγούμε στο ποτάμι,
γιατί έχεις καβαλήσει,
με καμάρι το...καλάμι!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-06-2014 | |