Μαικήνας Δημιουργός: ΒΥΡΩΝ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Για να μη ταλαιπωρείται, πως θα βγει ο νέος στίχος,
βρήκε μες στη μνήμη κάποιον - παλαιόθεν - εραστή,
με τον κωδικό στη λίστα, " Μήτσος ο αιδειορύχος..",
να του αναθέσει χρέη, του στιχοπροθερμαστή..
Έσπευδε λοιπόν τις νύχτες - διά κλήσεως - το φάσμα
του Μητσάρα, ( εν αγνοία του ιδίου, προφανώς..)
και ηργάζετο αόκνως, μέχρι να πηγάσει άσμα
στο φαιό φλοιό του νου της, δυνατό, σαν οργασμός..
Ούτως ουν, ο Μήτσος πλέον, αληθώς μην απορείτε,
εκατέστη πια Μαικήνας και της Τέχνης χορηγός,
δια φάσματος βεβαίως, που προστρέχει σαν καλείται,
να παράσχει υπηρεσίας, πλείστας, ως ..υδραυλικός !..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-07-2014 | |