ρημάδια μυαλά Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ρημάδια μυαλά συγγενικά μου
σημάδια στερνά και πρωτινά μου
που σμίγετε ταιράκια μου χαδιάρικα
και ζείτε αδεφάκια μου φοβιάρικα
σας θέλω κι απόψε συντροφιά κοπιάστε,κουρέλλια μου σκιάχτρα
μα αύριο που θάστε,που γύρω μου απλώνεται του ύψιστου η αρπάχτρα
το μάτι έχω καρφωμένο ρουφώντας τον παιάνα σας
το κάτι ονειρεμένο προσμένω στην αλάνα σας
μα η μπάντα με τα χάλκινα περίεργα με χαιρετάει
ποιά φίλτρα σας να τάπινα κι όλο παράξενα μου τραγουδάει
μεθάω με τους ήχους σαν τον παλιό ξεφαντωτή
μετράω γράφοντας τους στίχους κάποιου νέου ποιητή
ρεμβάζω πια μες στην πλημμύρα τρελός και λαγγεμένος
προς νέου λίκνου μοίρα ξεκινάω λυτρωμένος
πικρή μου σκέψη που ρίχνεσαι αδιάκοπα στην πάλη
ποιά κι απόψε θα σε κλέψει καρτερική αγκάλη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-07-2014 |