Θα έχει η καρδιά γιορτή Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλημέρα σε όλη την παρέα μας........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θέλω τόσο πολύ μάτια μου
για να βρεθώ κοντά σου
να μην σε βλέπω μόνο
μέσα στα όνειρά μου.
Θέλω τόσο πολύ να ήξερες
να νοιώθω την καρδιά σου
να μην με κρατάς στην αγκαλιά
μόνο στα όνειρά σου.
Το ξέρω πως το θέλεις
μάτια μου αυτό και εσύ
θα κάνεις ότι περνά απ΄το χέρι σου
μου το έχεις υποσχεθεί.
Και όταν θα βρεθούμε
θα έχει γιορτή η καρδιά μου
θα γίνει το όνειρο αληθινό
να σε κρατώ αγκαλιά μου. Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-07-2014 |