~* Όνειρα γεμάτα πάθη *~ Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Ε. Ναι. Είναι θάλασσα η Αγάπη φως μου. Είναι Απέραντη. Το θαύμα του κόσμου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][B][I]
. *~* Όνειρα γεμάτα πάθη *~*
Σαν παραμυθένια αυτή σου η αγάπη
μια δύναμη σε μάχη κι ας έχει κάποια λάθη
κι ένας ζωγράφος με χίλια πάθη!
Τριαντάφυλλο, έρωτας
και ένα αγκάθι!
Που βλέπει πέρα κι από τους πόθους
και ζωγραφίζει
με χίλιους τρόπους!
Εικόνα είσαι, του Νου οπτασία
που έχει σίγουρα, φλόγας αξία
μα ποιος δεν θέλει την αγάπη?
Κι ας είναι τα όνειρα γεμάτα πάθη!
Είσαι σε δίλημμα ... Κι εγώ υποφέρω
μ' ένα κελάηδισμα αηδονάκι σε βλέπω
πουλιά τριγύρω μηνύματα πέρνω,
μου λένε για 'σένα,
που τόσο σε θέλω!
Γυμνή μου αλήθεια, φωτιάς σημάδι
δοκιμασίες ψυχή μου, συναισθήματος βάθη
αστέρι γνώρισα τον εαυτό σου
κι αυτή η λαχτάρα,
το θαύμα του κόσμου!
Ε... Ναι... Απέραντη θάλασσα
η Αγάπη φως μου
τα γλυκά σου τα μάτια ...
Τα χειλάκια σου δως μου!
* * Nikos D. Stoforos * * Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-07-2014 |