Θα θελα νάμουνα γιατρός Δημιουργός: xorodos, Diamantis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θα θελα νάμουνα γιατρός
Ν άνοιγα την καρδιά σου
Νάβλεπα και να διάβαζα
Όλα τα μυστικά σου
Νάβρησκα το τετράδιο
Με όλα τα γραμμένα
Νάβλεπα εις τη ζωή
Τι έχεις καμωμένα
Το όνομα μου νάψαχνα
Αν ήτανε γραμμένο
Έτσι κουράγιο θα έκανα
Αιώνια να προσμένω
Νάβλεπα μέσα στη καρδιά
Τι έχεις φυλαγμένα
Ίσως μια θέση έμεινε
Στο βάθος και για μένα
Κι αν δεν υπάρχει βάλε με
Έστω σε μια γωνιά
Γιατ είμαι μόνος μάτια μου
Και νοιώθω μοναξιά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-07-2014 |