Κάτι νύχτες σαν και αυτές Δημιουργός: AxApArI, Aliki Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ακούω έξω την βροχή
και θυμάμαι που ήμασταν μάζί
σε πεθύμησα πολύ μωρό μου
μακάρι να ήσουν στο πλευρό μου
κάτι νύχτες σαν κι αυτές
μετράω τις πληγές
θυμάμαι όμορφες παλιές στιγμές
και κλαίω
κάτι νύχτες σαν και αυτές
αναρωτιέμαι για ποιό λόγο έφυγες
για ποιό λόγο με ξέγραψες
και λέω
θα σε ξεχάσω μια στιγμή
έφυγες από τη δική μου τη ζωή
κι αν τώρα κλαίω και υποφέρω
θα σε ξεχάσω, σου το λέω! Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-03-2006 |