Το θυμάμαι Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ
Κάποτε ήμουν κι εγώ μικρός
Το θυμάμαι
Και φάνταζαν όλα τεράστια
Το θυμάμαι
Αλλά ήμουν έτοιμος να πετάξω
Κι αυτό το θυμάμαι
Πόσα θυμάμαι που πέρασαν
Κι αυτά που με σημάδεψαν
Κι αυτά που πέρασαν χωρίς να μ αγγίξουν
Ήμουν κι εγώ κάποτε μικρός
Κάποτε έκλαιγα, χωρίς να ντρέπομαι
Το θυμάμαι
Και σκούπιζα τη μύξα στο μανίκι
Το θυμάμαι
Και όλα φάνταζαν αληθινά
Κι αυτό το θυμάμαι
Πόσα θυμάμαι που πέρασαν
Κι αυτά που με σημάδεψαν
Κι αυτά που πέρασαν χωρίς να μ αγγίξουν
Ήμουν κι εγώ κάποτε μικρός
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 06/07/2010 Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2014 | |