Θηλασμός Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Δροσοσταλίδες λευκό μέλι στάζει το σώμα
Ολόκληρο μια ηδονή αφοσίωσης
Σε δυο μάτια, που εσωτερικά σε είδαν
Σε ένα σώμα, καιρό ταυτισμένο με σένα
Ρουφά το μέλι ανατριχιάζοντάς σε ολόκληρη
Μετάγγιση ιδεών, σκέψεων, ονείρων, πολιτισμού
Ερωτική ανατριχίλα διαρκείας
Γόρδιος άλυτος δεσμός
Ασφαλής πρόγνωση ισάξιας και ανώτερης ενηλικίωσης
Μηδενίζοντας την αιδώ της γύμνιας
Μηδενίζοντας την αξία γνώμης των άλλων εξωτερικών καθρεφτών
Όσο όμορφο κι αν ήταν το σώμα πρότερα
Τόσο περήφανο δεν ξαναϋπήρξε
Αίσθημα απόλυτου Παράδεισου
Πριν το δάγκωμα του μήλου…[/I]
.................................................................
Έμπνευση από :“Η ζωή είναι αλλού” ~ Κούντερα Μίλαν Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2014 |