Ο Γενναιοσ Τησ Σαμοθρακησ ! ! Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΚΕΙΕς ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΕς ΠΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΝΕΕς ! ! ! ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΕΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ~*~*~*~ Ο Γενναίος Της Σαμοθράκης ~*~*~*~*
~~ Πόσο xαίρομαι που στο δρόμο σου κείνη την Θεσπεσία
Διαδρομήν ΤαπεινοΣυνετά τον 'Υψιστον εβρήκες ! ! !
~~ Πόσο Αλήθκεια xαίρομαι . . . τόσο που δεν μετριέται
στα λεγόμενα των Μή Αθανάτων ! ! !
μμΜήτε αποτυπώνεται σε γραμματοσειρά πραγμάτων . . .
Ανήκει σε 'άλλη διάσταση' που δεκάρα εν δίδει
για την Έμβια Παράσταση . . .
Νοσταλγός νοτισμένος Ψυxική Ανάσταση
τόσο Αληθινός με Μορφή σ΄αποτύπωμα σκιάς
Παντοτινής για συμπαράσταση . . .
Μες στηνΤσιμεντοφορούσα Πολιτεία Ασίγαστην Περιπλάνηση
να πεθυμεί τς φυσικής του Ψυxής κατάλευκα Κρίνα
τα Βόρεια Εφηβοκαθάρια εκείνα . . .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ ! ! ! ΠΟΤΕς ΕΝ ΗΤΑΝ ! ! !
Πορπατεί στα Ουραλένια Δώματα
Αγύρτης Τροπαιοφόρος Γενναίος
μμε τριμμένο Πανωφόρι και την Πίστην του
στου Σταθεροσκαριού την Πλώρη . . .
ΕΊΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΕΙΟ Τ΄ΑΓΟΡΙ που
στου Παραδείσου 'κλείνει θέση'
το επόμενο του Πουθενά παπόρι ! ! !
*~*~*~*
Διαπράττει μια του xοροxρόνου Στιγμή'
κείνο που ΠΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΑΧΤΑΡΑΕΙ Η ΨΥΧΗ . . .
Σουλατσάρει απά σε μιαν Θεάρεστην Ανεμο~ Ιαxή
Ώσπου σε λιμάνι Απάνεμον ΗσυxοΚρουσταλλένια
Διάφανα Αέναα θε να 'δεθεί'. . .
δια του Αβάτου να καθαγιαστεί . . .
Ο Γενναίος της Σαμοθράκης . . . Ταπεινά να Βαπτιστεί
διαβατάρικην πνοήν πια εν θα ' ναι . . .
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ! ! ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ! ! ! ΕΤΣΙ ΘΑ' ΝΑΙ .-
*~*~*~*
κέρασμα σε όλους εκείνους που πλουμίζουν την ΨΥΧΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΑ με ΛΑΜΠΕΡΟΥς ΦΑΡΟΥς σαν Διαβατάρικα
πετούμενα ακολουθούν τους Αρμυρένιους Γλάρους ! ! !
ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ 'ΥΠΟΘΕΣΗΝ ΘΑΡΡΟΥς' ! ! !
ΛΑΜΠΕΡΕς ΕΣΠΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2014 |