Ax (!) Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Όλου του κόσμου το φιλί, κλείνω μέσα σ΄ένα κουτί
Φυλάω στην καρδιά μου, την κόκκινη φωλιά μου
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ανοίγω χέρια και θαρρώ, όλο τον κόσμο πως χωρώ
Να κλείσω μέσα προσπαθώ, να σφίξω ν΄αγκαλιάσω
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Με λέξεις παίζω επιθυμώ, γνώσεις να δώσω στο λεπτό
Μα μία λέξη ΑΓΑΠΩ, με το ΑΧ λιώνω στον πόθo![/I]
##################################################
[B]Έμπνευση από : "Η ζωή είναι αλλού" ~ Μίλαν Κούντερα[/B]
################################################## Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2014 |