Κι η θάλασσα να πνίγει το καημό μας Δημιουργός: johnable, giannis giakanikis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΑΣ.........
ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΕΜΑΣ
ΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
ΑΥΤΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΥΡΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ
ΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
**********************************************************
ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ
ΣΑ ΜΑΝΑ Η ΓΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΑΣ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ
ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.
************************************************************
ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΕΡΕΥΕΙ
ΑΝΤΡΑΣ ΣΩΣΤΟΣ,Τ'ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΜΕ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΞΑΠΛΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΑΝ
ΜΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ , ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ.
**********************************************************************
ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ
ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΗΤΡΑΣ
Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ,ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ
ΚΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΟ ΜΑΣ...................
***********************************************************************[ Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-07-2014 |