Τα κομμένα μου ράμματα Δημιουργός: νετη541, ΕΦΗ ...ποιος τράβηξε την τάπα απ' το πλατύσκαλο;... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Τα κομμένα μου ράμματα
Τα κομμένα μου ράμματα
Πόντο – πόντο κοιτάζω
Μπεταντίν κι άλλα βάμματα
Στις τρυπούλες τους βάζω
Τα κομμένα μου ράμματα
Σαν πατρόν να μετρήσεις
Ωτ κουτίρ για τα τραύματα
Χιαστές αναμνήσεις
Με το πόδι σπασμε-ένο
Βίδες, λάμες και ράμματα
Με το Πι μπαίνω-βγαίνω
Καλοκαίρι για κλάματα
Τα κομμένα μου ράμματα
Αμφισφύρια πλέξη
Τώρα αλλάξαν τα πράγματα
Φραγκεστάιν νιώθω, σέξυ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-07-2014 |