Κι Ολο Θελω Δημιουργός: kapsoura, glykeria αφ.εξαιρετικα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ
ΜΟΥ 'ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΧΤΟ
ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ
ΜΕΣ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΩ
ΔΕΝ. ΜΙΛΩ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΟΝΩΜΑΙ
ΕΙΝ' ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΤΟ
ΜΕ ΚΛΑΜΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΕΤΩ
ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ
ΚΙ ΟΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ
ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ 'ΧΩ ΚΛΕΙΔΙ
ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΜΕ ΜΙΑ
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ
ΚΡΥΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΚΙ ΑΔΙΚΑ
ΑΠ'ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΞΕΠΗΔΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΧΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΜΟΥ
ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΞΕΦΥΣΟΥΝ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΝΑ ΚΟΙΤΩ
ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ 'ΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ
ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ
ΣΤΙΧΟΙ-ΜΟΥΣΙΚΗ. ΣΔ.ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΕΡΜΗΝΙΑ ΣΔ.ΠΑΝΑΓΙΩ ΤΗΣ. ΠΝΕΥΜ.ΙΔ.Νο221/2014 Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-07-2014 |