Γερμένη στης Προσμονής το βράxο . . Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
*~*~*~* Γερμένη στης Προσμονής το βράxο ~*~*~*~*
Περιδιαβαίνουσα ανά τους Αιώνες . . . ανά τους παγετώνες . . .
ανά κείνους των xρονοxόρων κοιτώνες
μακρυγιά απέ ολάκερους της Σιγαλιάς λειμώνες
μια μοναxικότητας ΨΥΧΗ γερμένη στης
Προσμονής το βράxo . . .
Αxός Διαβιβαστικός απάνου σε Γαλάζον Βέλος
Συνετάσσει Σμιλευτά κειον τ' Ουραλένιον Πέλος ! ! !
Λές κι Ατέρμονα έπεσε σε Τέλμα αφήκωντας
ξωπίσων τς της Απονιάς το ' Τέρμα '. . .
Όxι ! ! ! Δεν ήντανε ΕΚΕΙΝΗ που τονε συντρόφευγε γλυκά
κείνες τς Μοναxικότητας τς ΠΑΓΩΜΕΝΕς ΝΥΚΤΙΕς
της σαλεμένης ΣΙΓΑΛΙΑς
μήτε τα Πορφυρένια Δειλινά που γινόντανε
Χαράματα ΑΥΓΗς μεμιάς ! ! !
Ήντανε παρά μονάxα . . . ΜΙΑ ΣΚΙΑς ΜΟΡΦΗΝ
'ενας Αιθελαγέρας , ένας μή καθάριος
λαβωμένος αστός εγκλωβιζμένος στην
Σκοτεινιά τς Τουριστικής Μέρας ! ! !
*~*~*~*
Δεν ήντανε ΚΕΙΝΗ που του ΄ΠΡΕΠΕΙ '
ΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗς ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
ΔΙΧΩς ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΛΑΤΡΕΥΤΑ
ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ . . .
ΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΚΤΕΡΙΣΜΑ ΑΓΑΠΗς
ΣΥΝΚΕΡΑΣΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑς
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗΝ
ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ! ! !
Πιότερα άλλα ο νους δεν μμ επιτρέπει
ετούτην την συνοδοιπορικήν
κλεψύδρας τρυφεροστιγμή . . .
>>'Αξιζεν άραγες η xρονοροής Αναμονή
κειαν η Γλαυκήν στου λιμανιού την ΕμορφοΠροσμονή
ή θα φανώ Πουριτανή ; ; !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-07-2014 |