Κοντά σου Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλημέρα σε όλη την παρέα μας.....και καλή βδομάδα...........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μόνο όταν σε σκέφτομαι
υγραίνονται τα μάτια
από χίλια αισθήματα
και η καρδιά κομμάτια.
Μα σαν το αύριο σκεφτώ
μαυρίζει η ζωή μου
κι εσύ μάτια μου δεν είσαι εδώ
ν΄αγγίξεις την ψυχή μου.
Κοντά σου θέλω να περνώ
κάθε στιγμή και ώρα
για να σ΄αγγίζω να μπορώ
πάντα εδώ και τώρα.
Μα είναι τόσο δύσκολο
ματώνει η ψυχή μου
όταν σε σκέφτομαι και δω
πως δεν είσαι μαζί μου.
Κάνε κάτι μην αργείς
πριν φύγουνε τα χρόνια
και έρθει εκείνη η στιγμή
και στα μαλλιά τα χιόνια.
Και πούμε τί εκάμαμε
που αφήσαμε και οι δυό
να φύγει ο χρόνος άσκοπα
χώρια εμείς οι δυό.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-07-2014 |